Produktinformation
:

Heatnow.dk oplyser varens væsentlige egenskaber og specifikationer, for yderligere oplysninger eller spørgsmål til eksisterende oplysninger på produkterne kan der sendes en mail via kontakt@heatnow.dk

Priser:

Alle priserne er dagspriser og kun gældende på bestillingsdagen. Der kan derfor forekomme prisændringer.

Alle angivne priser er inklusive 25% moms.

Betaling:
Ved køb med Dankort, eller kreditkort trækkes beløbet først fra din konto når varen afgår fra Heatnow.dk, eller dagen for montering af varmepumpen.
Ved bankoverførsel, check el. lign. er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen.

Vi tager ingen gebyr ved betaling med kort

Levering: 


Med mindre andet er angivet for den enkelte vare er leveringstiden med fragtmand/post-dk indenfor 7 dage. Levering af ydelse i form af montage eller servicering kan leveringstiden vige fra 1-14 dage. Dette aftales med montøren så snart en ordre er lagt ved Heatnow.dk
Fragtpriser:

  • Levering med montøren: Gratis, gælder kun varmepumper inkl. montering!
  • Pakkepost 39-49,- Vi sender med Postnord, Dao og Gls.
  • Fragtmand 300,- / Køber du en varmepumpe uden montering skal du vælge denne fragt mulighed. Du modtager kun selve varmepumpen. (Inderdel og yderdel).

Forgæves kørsel:

Ved forgæves kørsel ud til kunden faktures der: 995,- inkl. moms.

Ved forgæves kørsel menes, Kunden f.eks: Har glemt sin aftale og ikke er hjemme. Kunden ikke har oplyst det er en beton/sokkel væg gennem boringen skal igennem. Eller det ikke er muligt og installere den, f.eks det er for højt oppe eller det er fysisk umuligt og installere den. 

 

Reklamation:

Heatnow.dk yder ifølge købeloven 2 års reklamationsret fra fakturadato på fabrikations- og materialefejl (mangler). Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb. Som f.eks en flækket skærm på en fjernbetjeningen, eller en knækket frontklap på varmepumpen. Hvis du efter endt montering af varmepumpen bemærker en defekt. Skal montøren gøres opmærksom på dette, og han vil tage billeder af skaden. Bemærk det kræver stadig årligt serviceeftersyn for at opnå den 2 års reklamationsret.

Anlægget skal være korrekt tilsluttet 230 volt med funktionsdygtig jordforbinelse. Er det ikke ikke tilfældet, bortfalder garantien på anlægget øjeblikkeligt. Købeloven træder i dette tilfælde ud af kraft hvis vi konstatere jordforbindelsen er mangelfuld. 

Serviceeftersyn skal laves årligt af uddannet KMO montør. Hos Heatnow.dk giver vi op til 5 års udvidet garanti på din varmepumpe, ved overholdelse af det årlige eftersyn. Læs mere her: 10 års garanti

Varmepumpen skal monteres af en person og virksomhed med gyldig KMO nummer, ellers dækker garantien ikke fra producenten eller os. Fakturaen skal fremvises til Heatnow.dk i forbindelse med anvendelse af reklamationen. Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen.

Varen sendes til:

  • Heatnow.dk – Sognegårdsvej 6 – 8700 Horsens

Når du returnerer varen, bedes du beskrive problemet så detaljeret som muligt. Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav. Gem gerne din kvittering fra afsendelse, det er din sikkerhed for hvis pakken bliver væk.

Transportskade:

Gør indsigelse overfor chaufføren ved modtagelsen, såfremt varen synligt har lidt overlast. Der henvises i øvrigt til GLS’ generelle betingelser samt Postdanmark gennerelle betingelser. Anmeldelse af beskadigede varer bedes ske til: Heatnow.dk via mail: Kontakt@heatnow.dk eller pr tlf.: 26 34 20 45.
Der bør desuden ved modtagelse kontrolleres, at det er den korrekte vare(r) der er leveret.

Fortrydelsesret:

Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare, eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis.
Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal enten gives på: Kontakt@heatnow.dk eller pr. tlf 26340245. Eller ved at benytte standardfortrydelsesformularen. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Der er naturligvis ikke fortrydelsesret på ydelser hvor der kommer en montør ud, det kunne være montering af en varmepumpe eller servicebesøg. Du kan dog godt få pengene tilbage for selve produktet. Dette vil så kræve en demontering af anlægget. 

Fortrydelsesret på montering:
Fortrydelsesfristen løber fra den dag, aftalen blev indgået. Hvis du ønsker at få ydelsen leveret før fristen udløber, kan du give dit udtrykkelige forudgående samtykke til, at leveringen begyndes, og at fristen stopper, når ydelsen er fuldt leveret.

I praksis betyder det, at din fortrydelsesfrist udløber, når ydelsen er fuldt leveret.

Har du givet dit samtykke til, at arbejdet eller leveringen kan gå i gang, men du alligevel ønsker at benytte din fortrydelsesret, skal du dog være opmærksom på, at vi vil opkræve en rimelig betaling, for det arbejde, der allerede er leveret og evt. Forgæves kørsel.

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage. Har du givet dit samtykke til, at arbejdet eller leveringen kan gå i gang, men du alligevel ønsker at benytte din fortrydelsesret, skal du dog være opmærksom på, at vi vil opkræve de rimelige omkostninger, for det arbejde, der allerede er leveret. Beløbet for forgæves kørsel: 995,-. Aflysning af montering af varmepumpe eller udførelse af eftersyn. Skal senest ske dagen før aftalen og senest kl.12.00

PriceRunner Købsgaranti

Som medlem på PriceRunner sikres dit køb op til 50.000 kroner, hvis et problem indtræffer i forbindelse med dit køb. Købsgarantien koster ingenting for dig som forbruger og gælder for alle køb, når du handler hos os.

Selvom du ikke allerede er medlem på PriceRunner og er kommet ind til vores hjemmeside via dem, kan dit køb stadig blive omfattet af Købsgarantien. Det eneste, du behøver at gøre, er at registrere dig inden for 60 minutter efter dit køb. At blive medlem koster ingenting og tager mindre end tre minutterFå køberbeskyttelse med et PriceRunner-medlemskab 

For at Købsgarantien skal gælde er det nødvendigt, at bestillingen er adresseret til dig som privatperson. Du har ret til erstatning, hvis noget går galt i forbindelse med dit køb såsom at varen er beskadiget, en vare mangler ved levering, varen er forkert eller fejlbehæftet eller leveringen udebliver.

Hvis noget går galt i forbindelse med dit køb, dækker PriceRunner Købsgaranti dig for såvel anskaffelsesomkostninger som fragtudgifter. Du får også erstatning for den direkte økonomiske skade, du eventuelt har lidt på grund af fejlen. PriceRunner Købsgaranti omfatter ikke eventuelt værditab, udeblevne indtægter eller andre direkte eller indirekte omkostninger.

For de endelige vilkår og oversigt over kategorier, der ikke er dækket af garantien, besøg PriceRunner.

Returnering af varer:
Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Visse varer kan i kraft af deres art ikke returneres med normal post.
Udgifterne for returnering forventes højst at beløbe sig til ca. 49,- for alm pakkepost. For varmepumper ca. 200-800kr alt efter fragtfirma. 

Varens stand, når du sender den retur
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.

Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Tilbagebetaling af købsbeløbet:
Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet. Har du betalt for fragt, modregnes dette beløb inden udbetaling. 

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refundere vi beløbet på varen uden fragtomkosninger, inden for senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:
Heatnow.dk – Sognegårdsvej 6 – 8700 Horsens

Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

Persondatapolitik:

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:
Navn, adresse, tlf.nr. og e-mailadresse.

Vi registrerer og videregiver dine personoplysninger for at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos heatnow.dk og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Den dataansvarlige på heatnow.dk er: Jonas Rahbek – Indehaver og Dataansvarlig

Som registreret hos heatnow.dk, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til: Kontakt@heatnow.dk

Klageadgang:
Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse på: Kontakt@heatnow.dk

Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til Center for Klageløsning, eller Ankenævn for Tekniske Installationer, såfremt betingelserne herfor er opfyldt. forbrug.dk eller el-vvs-anke.dk.
Er du forbruger med bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her -http://ec.europa.eu/odr

Forbehold for ændringer: 


Heatnow.dk forbeholder sig ret til at ændre og opdatere de regler og betingelser, der gælder for dette website. Det er derfor vigtigt, at du løbende holder dig orienteret om der er sket ændringer.

Misbrug
 af Heatnow.dk:

Misbrug af Heatnow.dk eller navnet Heatnow.dk medføre politianmeldelse.

Link til fortrydelsesformular: Standardfortrydelsesformular