Produktinformation
:

Heatnow.dk oplyser varens væsentlige egenskaber og specifikationer, for yderligere oplysninger eller spørgsmål til eksisterende oplysninger på produkterne kan der sendes en mail via kontakt@heatnow.dk

Priser:

Alle priserne er dagspriser og kun gældende på bestillingsdagen. Der kan derfor forekomme prisændringer.

Alle angivne priser er inklusive 25% moms.

Betaling:
Ved køb med Dankort, eller kreditkort trækkes beløbet først fra din konto når varen afgår fra Heatnow.dk, eller dagen for montering af varmepumpen.
Ved bankoverførsel, check el. lign. er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen.

Vi tager ingen gebyr ved betaling med kort

Levering: 


Med mindre andet er angivet for den enkelte vare er leveringstiden med fragtmand/post-dk indenfor 7 dage. Levering af ydelse i form af montage eller servicering kan leveringstiden vige fra 1-14 dage. Dette aftales med montøren så snart en ordre er lagt ved Heatnow.dk
Fragtpriser:

  • Levering med montøren: Gratis, gælder kun varmepumper inkl. montering!
  • Pakkepost 39-49,- Vi sender med Postnord, Dao og Gls.
  • Fragtmand 300,- / Køber du en varmepumpe uden montering skal du vælge denne fragt mulighed. Du modtager kun selve varmepumpen. (Inderdel og yderdel).

Forgæves kørsel:

Ved forgæves kørsel ud til kunden faktures der: 995,- inkl. moms.

Ved forgæves kørsel menes, Kunden f.eks: Har glemt sin aftale og ikke er hjemme. Kunden ikke har oplyst det er en beton/sokkel væg gennem boringen skal igennem. Eller det ikke er muligt og installere den, f.eks det er for højt oppe eller det er fysisk umuligt og installere den. 

 

Reklamation:

Heatnow.dk yder ifølge købeloven 2 års reklamationsret fra fakturadato på fabrikations- og materialefejl (mangler). Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb. Som f.eks en flækket skærm på en fjernbetjeningen, eller en knækket frontklap på varmepumpen. Hvis du efter endt montering af varmepumpen bemærker en defekt. Skal montøren gøres opmærksom på dette, og han vil tage billeder af skaden. Bemærk det kræver stadig årligt serviceeftersyn for at opnå den 2 års reklamationsret. Serviceeftersyn skal laves årligt af uddannet KMO montør. Hos Heatnow.dk giver vi op til 5 års udvidet garanti på din varmepumpe, ved overholdelse af det årlige eftersyn. Læs mere her: 10 års garanti

Varmepumpen skal monteres af en person og virksomhed med gyldig KMO nummer, ellers dækker garantien ikke fra producenten eller os. Fakturaen skal fremvises til Heatnow.dk i forbindelse med anvendelse af reklamationen. Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen.

Varen sendes til:

  • Heatnow.dk – Sognegårdsvej 6 – 8700 Horsens

Når du returnerer varen, bedes du beskrive problemet så detaljeret som muligt. Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav. Gem gerne din kvittering fra afsendelse, det er din sikkerhed for hvis pakken bliver væk.

Transportskade:

Gør indsigelse overfor chaufføren ved modtagelsen, såfremt varen synligt har lidt overlast. Der henvises i øvrigt til GLS’ generelle betingelser samt Postdanmark gennerelle betingelser. Anmeldelse af beskadigede varer bedes ske til: Heatnow.dk via mail: Kontakt@heatnow.dk eller pr tlf.: 26 34 20 45.
Der bør desuden ved modtagelse kontrolleres, at det er den korrekte vare(r) der er leveret.

Fortrydelsesret:

Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare, eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis.
Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal enten gives på: Kontakt@heatnow.dk eller pr. tlf 26340245. Eller ved at benytte standardfortrydelsesformularen. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Der er naturligvis ikke fortrydelsesret på ydelser hvor der kommer en montør ud, det kunne være montering af en varmepumpe eller servicebesøg. Du kan dog godt få pengene tilbage for selve produktet. Dette vil så kræve en demontering af anlægget. 

Fortrydelsesret på montering:
Fortrydelsesfristen løber fra den dag, aftalen blev indgået. Hvis du ønsker at få ydelsen leveret før fristen udløber, kan du give dit udtrykkelige forudgående samtykke til, at leveringen begyndes, og at fristen stopper, når ydelsen er fuldt leveret.

I praksis betyder det, at din fortrydelsesfrist udløber, når ydelsen er fuldt leveret.

Har du givet dit samtykke til, at arbejdet eller leveringen kan gå i gang, men du alligevel ønsker at benytte din fortrydelsesret, skal du dog være opmærksom på, at vi vil opkræve en rimelig betaling, for det arbejde, der allerede er leveret og evt. Forgæves kørsel.

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage. Har du givet dit samtykke til, at arbejdet eller leveringen kan gå i gang, men du alligevel ønsker at benytte din fortrydelsesret, skal du dog være opmærksom på, at vi vil opkræve de rimelige omkostninger, for det arbejde, der allerede er leveret. Beløbet for forgæves kørsel: 995,-. Aflysning af montering af varmepumpe eller udførelse af eftersyn. Skal senest ske dagen før aftalen og senest kl.12.00

Tilskud:

De gældende vilkår for tilskud til varmepumper kan ses via dette link: Tilskud

  • Ønsker du og købe en varmepumpe uden montering, men ønsker tilskuddet alligevel. Så er der krav om vi får tilsendt følgende: Billede af væg før inderdelen bliver opsat, og efter den er opsat. Samt billeder af ydervæggen før yderdelen bliver opsat, og efter den bliver opsat. Derudover er det et krav at anlægget bliver monteret af en montør med gyldig KMO-bevis. Vi skal modtage en faktura på opsætningen. Alt dette sender vi så ind til energikoeb.dk.
  • Bemærk: Det er købers ansvar at overholde reglerne for at søge energi tilskud, herunder at der kun søges ét tilskud pr. adresse. Ligeledes er det købers ansvar at oplyse den korrekte nuværende opvarmning form.
  • Efter en ordre er lagt i webshoppen, bliver retten til energibesparelsen bliver overdraget til et af de net- eller distributionsselskaber, der er nævnt på Jysk energi ,og kan derfor ikke overdrages til andre selvskaber.

Det er købers ansvar at overholde reglerne for energi tilskud, herunder at der kun søges ét tilskud pr. adresse. Ligeledes er det købers ansvar at oplyse den korrekte nuværende opvarmnings form samt at huset er over xx antal kvm for at tilskuddet kan opnåes. Der ydes ikke tilskud til kolonihaver.

Heatnow.dk ligger penge ud for tilskuddet, når tilskuddet er godkendt får heatnow.dk pengene retur af Jyskenenergi. Hvis ansøgningen omkring tilskuddet ikke bliver godkendt er kunden forpligtet til og indbetale de udlagte penge for tilskuddet tilbage til Heatnow.dk.

Returnering af varer:
Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Visse varer kan i kraft af deres art ikke returneres med normal post.
Udgifterne for returnering forventes højst at beløbe sig til ca. 49,- for alm pakkepost. For varmepumper ca. 200-800kr alt efter fragtfirma. 

Varens stand, når du sender den retur
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.

Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Tilbagebetaling af købsbeløbet:
Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet. Har du betalt for fragt, modregnes dette beløb inden udbetaling. 

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refundere vi beløbet på varen uden fragtomkosninger, inden for senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:
Heatnow.dk – Sognegårdsvej 6 – 8700 Horsens

Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

Persondatapolitik:

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:
Navn, adresse, tlf.nr. og e-mailadresse.

Vi registrerer og videregiver dine personoplysninger for at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos heatnow.dk og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Den dataansvarlige på heatnow.dk er: Jonas Rahbek – Indehaver og Dataansvarlig

Som registreret hos heatnow.dk, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til: Kontakt@heatnow.dk

Klageadgang:
Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse på: Kontakt@heatnow.dk

Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til Center for Klageløsning, eller Ankenævn for Tekniske Installationer, såfremt betingelserne herfor er opfyldt. forbrug.dk eller el-vvs-anke.dk.
Er du forbruger med bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her -http://ec.europa.eu/odr

Forbehold for ændringer: 


Heatnow.dk forbeholder sig ret til at ændre og opdatere de regler og betingelser, der gælder for dette website. Det er derfor vigtigt, at du løbende holder dig orienteret om der er sket ændringer.

Misbrug
 af Heatnow.dk:

Misbrug af Heatnow.dk eller navnet Heatnow.dk medføre politianmeldelse.

Link til fortrydelsesformular: Standardfortrydelsesformular