Aircondition og klimaanlæg

 

Vi anbefaler disse 3 anlæg hvis du ønsker en varmepumpe som skal bruges som aircondition. Fujitsu Prestige 07, Samsung windfree 09 eller Mitsubishi AP35. Alle er super gode til og køle såvel som varme.

Disse anlæg er det oplagte valg i såvel: Helårshuse, sommerhuse eller som køling i et serverrum. Vi har været ude ved adskillige firmaer for og sætte netop disse anlæg op. Nogle firmaer har store serverrum der kræver køling for ikke kollapse. Dette klare disse aircon anlæg uden problemer. Andre kæmper med varmen på kontoret eller i frokoststuen når varmen kommer sydfra.

Står du og mangler et klimaanlæg til sommerens varme dage. Klimaanlæg giver et godt indeklima på arbejdspladsen og i boligen. Alle vores varmepumper har funktionen: aircondition – Vores varmepumper kan desuden både: Varme, køle og affugte.

Et klimaanlæg giver et sundt indeklima, der skaber større velvære blandt medarbejdere og kunder og øger produktiviteten. Du bestemmer selv temperaturen, og kan afkøle og opvarme rummet efter behov. Resultatet er et godt indeklima, der skaber de bedste betingelser for et godt arbejdsmiljø. Flere private er også begyndt og tænkte på aircondition, det giver en behagelig komfort i de varme tider.

Vi gør meget op i kunden får det rette anlæg, og gør meget ud af at rådgive både private som erhvervskunder. Vi tager altid udgangspunkt i dine behov, vi glæder os til at hjælpe dig med at finde den rette løsning.