Varmepumpe til kolonihave

varmepumpe til kolonihave

Mange kolonihaveejere oplever et fugtigt og klamt miljø inde i deres huse, når de kommer ned for og skal have nogle hyggelige timer. Disse problemer kan afhjælpes med en varmepumpe.

Vælg af anlæg og placering?
Det kan være lidt af en udfordring at vælge den rigtige varmepumpe, og ikke mindst den rigtige placering. Nogle bruger kun kolonihavehuset om sommeren mens andre nyder opholdet i kolonihaven hele året rundt. Heatnow.dk har mange års erfaring på området, vi står klar til og hjælpe med den bedste placering, og rette valg af varmepumpe.
Så du er sikret et godt indeklima og samtidigt kan spare en masse penge.
Mange har i dag enten gasovn eller elradiatorer stående. Dette giver også en god varme, men det er både en dyr og dårlig ide. Gas ovnen giver en stor mængde kondens inde i huset, dette giver fugt og et dårligt indemiljø.
Elradiatoren afgiver kun sivevarme, hvor en varmepumpe cirkulere varmen rundt. Derudover bruger den en stor mængde strøm ift. En luft luft varmepumpe med en scoopværdi på 5.00 giver den samme mængde effekt som 5 elradiatorer. Men den bruger kun strøm svarende til en radiator, det er her den store besparelse ligger.

Når du ikke er i huset? Mange har i dag elradiatorer stående tændt for og holde huset lunt når de ikke er der. Dette giver en stor strøm regning da de typisk står og er tændt 24 timer i døgnet. Alle vores varmepumper har et spareprogram som ofte kaldes: Sommerhusfuktionen. Den sørger for og holde huset opvarmet til 8grader når du ikke er der. Dette sørger for at huset er lun og samtidigt får man cirkulere luften rundt, så du ikke kommer til et hus med indelukket og fugtig luft.

Ønsker du en varmeløsning til dit hus, så kontakt os på tlf: 26342045 eller send en mail på: kontakt@heatnow.dk – Vi svarer også i wekkenden!